x4 in tha house

Vi har fulgt med i spenning på sporingen helt siden vi bestilte barnevogna, og for et par dager mistet vi teften, så vi regnet med at den hadde kommet til Norge. I dag sjekket jeg ordre-mailen, som hadde en annen link til sporingen, og der stod det at mottaker ikke var tilgjengelig ved levering??? Jeg sov riktignok lenge i dag, etter en lang og søvnløs natt, men om man ringer på i blokka her våkner alle… Så Geir ringte DHL, som kunne fortelle at pakken var levert på PiB.

Jeg hørte noen rare lyder utenfor i tre-tia, og jamen var det ikke den vordende far drassende med en ganske så stor pakke!

2014-02-26 16.30.53Bursdag og julaften på en gang omtrent, da vi rev tape og pakket ut flere esker og poser fra den gedigne boksen.

2014-02-26 16.33.26 2014-02-26 16.35.20Mamma fikk kose seg med å stå og sukke og stønne og skjelve litt med underleppa med tanke på at det er under 3 måneder til de faktisk skal ligge en liten en i bilsetet og bagen, mens pappa måtte frem med drill og praktiske evner for å klargjøre understellet for trilling.

Får jeg presentere; TFK joggster twist x4 med kompatibelt bilsete!

2014-02-26 17.23.43

Vi visste det faktisk ikke da vi bestilte vogna, men plukket opp noen rykter som vi fikk bekreftet idag: Bilsetet kan festes på understellet! 2014-02-26 17.27.28Vidunderligheten kommer komplett med 4 hjul (låsbare fronthjul, terrenghjul bak), overtrekk, uv-trekk, myggnett og sovenett, justerbart håndtak og håndbrems og transport-bag. 2014-02-26 17.33.24Vi elsker Tyskland!

4 thoughts on “x4 in tha house

 1. Ellen

  Hei. Vi venter en liten gutt til i april, og lurer på å kjøpe samme vogn som dere har, TFK X4. Så jeg lurte på om dere er fornøyde med vogna? Og om du evt. har lyst å skrive et innlegg til om vogna, dine erfaringer og noen bilder? 🙂 På forhånd takk!

  Reply
  1. kristine Post author

   Vi er veldig fornøyde med vogna. Veldig god idé å skrive et innlegg om den, men tiden er litt forutsigbar, så jeg kan si litt kort her.

   Viktor er en veldig lang/høy gutt, derfor har bagen vært fin helt til nå. Vi bestemte oss imidlertid for å kjøpe en multi-x-bag brukt, sånn at vi var forberedt på overgangen fra ligging til sitting. Forskjellen er stort sett at man kan ha barnet sittende mot seg, ikke bare vekk, slik som med den vanlige bagen.

   Vi er veldig fornøyd med at man kan se godt både inn i og ut av vognen med de trekkene som hører med. Vi har ikke brukt “lokket” så mye, har hatt Viktor i voksi-pose nå i vinter og det har holdt fint.

   Besteforeldrene synes den er litt dillete å slå sammen og opp, og ja, det er nok litt ekstra styr at man må ta av bagen for å legge sammen vogna. Vet ikke om dette er vanlig for alle vogner?

   Nå, etter 8 måneder bruk på alle slags underlag er understellet blitt litt slarkete. Det er nok bare å stramme skruene.
   Er veldig fornøyd med håndbremsen, men den har også blitt litt hard, så jeg må ta i litt for å få låst den.

   Veldig fint at man kan justere håndtaket, siden mannen min er såpass mye høyere enn meg (og alle andre 😉 ). Det gjør imidlertid at man ikke bare kan “vippe” vognen opp på kantene, for da kan det skli ut av posisjon, så man må hjelpe litt til med foten.

   Konklusjonen min er at; tfk er en fantastisk vogn, med finesser som er litt annerledes enn en del andre vogner, men man blir vant til alt. Det er uansett verdt det når man kan ha svingbare forhjul og fantastisk stabilitet.

   Spør gjerne om det er noe konkret du lurer på!

   Reply
   1. Ellen

    Hei igjen! Takk for raskt svar:) vi har hatt tfk joggster twist til førstemann, så kjenner godt til vogna. Syntes sportsdelen er super. Lang og god liggedel. Men er ikke så begeistret for 3 hjul, derfor tenker jeg at x4 vognen må være helt genial:) det jeg lurer på, og som jeg ikke helt finner ut av på nettet, er om sportsdelen er like stor på X4 som på twisten med 3 hjul. Har ikke klart å finne noen butikk i Norge som selger vogna. Skulle gjerne sett den i virkeligheten før vi evt bestiller den:) Du må gjerne legge ut bilder etterhvert når du får tid:)

    Reply
    1. kristine Post author

     Er 99% sikker på at det er de samme delene. Det er det geniale med TFK, at man kan mixe og matche bag og sportsdel.

     Nå leter jeg etter bilder, så det kommer snart et blogginnlegg om vogna 🙂

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *