Skrepper som scrapper

Har vært på scrappetreff i kantina på Orkanger Rådhus (eller noe sånt) i dag:) Fikk sitte på med en hyggelig dame som heter Monika (tusen takk for skyssen og lån av alfabeter!) og ankom et lokale fullt av store bord som bare ventet på å bli fyllt med scrappestash. Ingen problem. KKT etterpå var ihvertfall mitt bord dekket med papir, lim, blomster, bånd og bilder.

Det ble 16 LOer! Mest fra turen til Uppsala i fjor, men også et par andre. Fikk brukt en del fra lageret, men måtte faktisk kjøpe noen ark fra salgsbordet, for bildene fra turen var i ganske uvante farger. Jeg har til og med scrappet meg selv i ROSA!!!


Er skikkelig gøy og inspirerende med slike treff, men det resulterer jo i at jeg ønsker meg ENDA mer ting en scrapper bare “må ha”… og jeg har snart bursdag (*hosthost*)

One thought on “Skrepper som scrapper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *