Redebygging

Det er visst helt normalt, nærmest forventet, at jeg på denne tiden (5-6 mnd) kommer i den såkalte redebygger-fasen. Wikipedia forklarer det på denne måten: “Redebygger-instinkt refererer til et instinkt eller trang i drektige dyr (og mennesker) til å forberede et hjem for den kommende nyfødte”

Jeg kan bekrefte at dette stemmer. De siste ukene har nattesøvn gått på bekostning av tanker om klær, møbler, stelleplass, bleiemerker og det som verre er.  Vi har arvet en del klær fra de kommende søskenbarna, og selvfølgelig ikke klart å la være å kjøpe et plagg her og der selv. Og nå føler jeg at ting faktisk blir gjort. Torsdag og fredag ble de to store møblene våre hentet av nye eiere. En stakket stund svømmer vi i god plass, selv om det meste av den blir brukt til imidlertidig oppbevaring av ting ™ som skal inn i de nye, mindre møblene.
DSC00011
Gårsdagen gikk med til å bytte penger mot greier på Maxbo og Ikea, og etter en lang kveld og natt i sengen for å komme meg etter påkjenningen har jeg brukt dagen på et skikkelig skippertak.
Aller først vasket jeg tak, vegger og vindu på barnerommet.
DSC00008
Geir hadde satt opp den nye pc-pulten på stua, så deretter brukte jeg noen minutter på å stripse opp ledningene. (Hadde jeg vært en ekte interiør-blogger hadde jeg kanskje photoshoppa vekk de som vises, men det er nå engang slik det ser ut nå).
DSC00014
Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på at Geir skulle få montert den nye kommoden til barnerommet, så jeg lot det stå til med elektrisk skrujern. Etter en del fundering og et par rettinger (nei, det er ikke alltid det bare er én måte å skru ting fast på) stod verket klart til innflytting.

DSC00027
Trodde vi hadde et hav av klær, men neida, dette er faktisk det vi har under str 92 i “vanlige klær”. Det ligger noen poser i skapet med “sesong-klær” som kanskje/kanskje ikke kommer til å passe til høst og vinter.
DSC00023
De oppmerksomme av dere kan her se et tydelig hint om navnet. Gjett gjerne i en e-post e.l.
DSC00028
Ja, nå tror jeg jeg tar kvelden.

One thought on “Redebygging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *