Kreativ start

Man har jo sine illusjoner om alt man skal ha tid og energi til å gjøre under svangerskap og permisjon…men jeg har for lenge siden innsett at det i realiteten har sine begrensninger. Så jeg innså også at om jeg noensinne skal se bunnen av bildebunken må jeg finne noen dager med mye tid og rett og slett få det gjort. Som vanlig slår prestasjonsangsten meg, “alle sidene blir alltid like”, “jeg er ikke flink nok til å variere pynten”, “jeg bruker alltid samme oppsett og for mange bilder”. Vel, jeg har stolt omfavnet nok en realitet; Dette er MIN stil, jeg vil heller ha minnene fra mange bilder enn effekten fra masse pynt, og jeg kan ikke finne opp scrappekunsten hver gang når jeg har så mange bilder liggende”.

Jeg visste også at jeg hadde en mengde fotopapir liggende, og bestemte meg for å prøve meg på selvprint. “Da kan jeg jo leke med formatene”, tenkte jeg…men det ble ikke så mye av det. For det første var over halvparten av fotoarkene 10×15 cm, så da blir bildene gjerne det også… og for det andre orker jeg rett og slett ikke å være så kreativ når jeg en gang er blitt glad i stilen min.

Så i går dro jeg frem den SVÆRE trillekofferten, båndvesken, bildeboksen og pyntepermene og satte i gang. Først fikk jeg omsider gjort ferdig Kenya-turen fra 2011, deretter måtte Hjerterdame-laiven til pers, før diverse arrangementer og opplevelser nok en gang ble foreviget på kartong med pynt.

Hele 26 sider har jeg altså klart å lage på 2 dager! Eller..jeg har også innsett at dobbelt-formatet passer meg ypperlig, men jeg har likvel fått brukt opp en anseelig mengde ark 🙂 Jeg sier meg fornøyd med det. Jeg har forsåvidt julen, Spania-turen og et par småsaker igjen, men utrolig nok gikk jeg tom for fotopapir. Så det får bli til mandag. I mellomtiden bestilte jeg nye plastlommer, årets album og “noen” ark på tilbud.

Håndverk Håndverk1 Håndverk2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *