Hot Mama

Svigermor har hele tiden sagt at når jeg blir skikkelig gravid skal vi på shopping sammen, og det har jeg gleda meg masse til. Skulle egentlig før jul, men tida går så fort. Er egentlig glad for det, for plutselig innså jeg at de lange genserene mine ikke er lange nok lenger. Så i går møttes vi på Sandvika Storsenter for å finne noen snase mamma-klær. Vi gikk på Risøe, av alle plasser. De har jo ikke gravid-klær der, men utrolig nok fant vi flere ting som var både stilige og komfortable, og planen er at de også kan brukes etter at magen er borte.

Den største overraskelsen ble nok noe så uvant for meg som et tettsittende skinnskjørt! Hadde ikke fallt meg inn å prøve det uten mage en gang, og var nok litt pessimistisk. Vanligvis har nemlig ikke klesbutikkene slikt som jeg får over hoftene. Så ikke nok med at jeg fikk det på meg, jeg måtte ned hele to størrelser fra buskestørrelsen jeg brukte i august! Og det satt pent både over rompa og magen!!! Det er nok sant som de sier; ting utvider seg i varmen, så det er nok bare det at jeg er skikkelig skikkelig heit 😉

I tillegg fant jeg en denim-kjole i god, vant Kristine-stil som er kjempepen nå, og kommer til å være kjempepen i fremtiden også. En genser og en bluse der det samme gjelder havna også i haugen. Sist, men ikke minst besluttet den flinke butikkdamen og svigermor at det hele ikke var komplett uten den skinnjakka som hang på stativet… Den var ikke akkurat designet for gravide, den heller, men innefor glidlåsen hadde den deilige jersey-paneler som gjorde jakken skikkelig lun og anvendelig. Glidlåser skal nemlig ikke lukkes lenger, det er umoderne!

Så la meg presentere (med dårlige mobilbilder jeg desperat har prøvd å forbedre): Hot mama 2014!

Nylig oppdatert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *