Hele verden snudd på hodet…igjen

På onsdag hadde vi ny time med jordmora. Kvelden før hadde babyen stukket ut kroppsdeler på en helt ny del av magen min. Jeg skjønner stadig ingenting av hvordan det er mulig, og lurte veldig på hva stillingen var der inni også denne gangen. “Joda, nå har den lille stupt kråke og ligger nå med hodet ned”. Jojo, fint det, da vet jeg ihvertfall at det ikke blir noen setefødsel. Det er bare det at nå må jeg venne meg til bevegelsene, sprellingen og dyttingen helt på nytt, andre veien. Og de blir jo stadig sterkere, disse armene og bena som herjer rundt der inne. Det er innmari rart, det å bli sparka i magen fra innsiden på jevnlig basis. Synes verden blir snudd på hodet hver dag, jeg…

Men nå har vi ihvertfall bestemt oss for barnevogn. Kom nettopp hjem fra Kiel-tur med svigers, der vi fant barnevogn-butikken uten problemer, fikk testa den utvalgte vogna og avklart alle spørsmål med damen med den gebrokne engelsken, så nå er det bare å bestille herligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *