4 til middag og broderte kuverter

Hadde en kjempekoselig kveld i kveld, tror vi scorte noen voksenpoeng. Hadde nemlig skikkelig par-middag. To vennepar, det ene like gravid som oss, og det andre med smårolling velta inn dørene i god, gammel “kom etter jobb”-stil 🙂 Geir hadde kommet tidlig hjem for å finne igjen gulv og bordflater, og ikke minst stå for dagens meny: Kalkunstek med SPB og tilbehør. (Jeg stod for den uvanlig enkle desserten; Toro brownies med Toro glasur……. Hadde større ambisjoner, men dagen starta med et megastup i blodsukkeret, så jeg brukte store deler av dagen på å komme meg)

Uungåelig nok ble det en del barnesnakk, men også mye annet løst og fast. Er veldig glad for disse nye vennskapene vi har fått i den nye menigheten.

Må jo vise noen bilder, men det ble faktisk bare bilder av håndarbeids-produktene som var med og satte preg på kvelden. Mens jeg har sydd har selvfølgelig broderimaskinen gjort nytte for seg og bl.a laget kuvertløpere. Jeg kom på idéen for lenge siden, og har faktisk et par løpere til som skal til pers en gang, men i første omgang ble det disse. Av en eller annen merkelig grunn hadde jeg altså kjøpt to løpere og to kuvertbrikker. Jeg er ganske sikker på at jeg har trykt feil, for intensjonen var selvfølgelig å ha tre løpere. Men men, nød lærer naken kvinne å brodere på kuvertbrikker 🙂

DSC00049 DSC00051Fikk også gitt bort to av trekantmappene. Da jeg satte meg ned for å prøvesy, var det veldig kjekt å ha noen i tankene. Ekstra artig å prøve seg på ting når jeg vet at de ikke bare blir liggende og støve ned, slik som veldig mange ting har blitt. I trekantmappene hadde jeg også putta en liten overraskelse til barna. Et annet prosjekt jeg har prøvd meg på i det siste er nemlig smokkesnorer i makramé. Fantastisk måte å få brukt bånd på! Jeg lager gladelig til deg også!

DSC00028 DSC00032 DSC00033

2 thoughts on “4 til middag og broderte kuverter

    1. kristine Post author

      Takk takk! Føler det ikke helt sånn i dag, når mønsteret ikke vil gjøre som det får beskjed om 🙁 Men er stort sett fornøyd med broderiene, ja 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *