2016

Dette året har fløyet forbi. Vi har fått tilbringe masse tid med familie og venner, og det er vi veldig glade for. En del helseutfordringer har forgreinet seg inn i andre deler av livet, og testet oss hardt, og da er det godt å ha støtte fra folk som er glade i oss.

Gjennom menigheten engasjererer vi oss i Bønnearbeid, og i år har vi fått være med å arrangere bønneuke, og ekstra moro var det da hele familien var med å lage Selskapet i april, der vi dekte et stort langbord med masse kake og godsaker midt på Birkelunden

20160423_124855I mai feiret vi Viktors 2. bursdag, og en del andre.

dsc03085

Sommerferien starta med et brak, da vi var med som arrangører av en stor laiv for nesten 100 personer som varte i en uke. Det var godt det var ferie etterpå, men vi storkoste oss, ikke minst fordi Viktor var med og gjorde stor suksess som orkeprinsen. Deretter gikk turen til Molde, der vi nøt fint vær, jazzfestival, fest i fjøset og tid med familie vi ikke har møtt på lenge.

20160719_194648Bilen krøp seg så oppover til Trøndelag, der vi besøkte venner i Stjørdalen og slekt i Levanger. Viktor storkoste seg hos barnevakt mens foreldrene var på Stiklestad-spelet, og det var med nød og neppe vi fikk han med oss videre til Hamar. Der møtte vi Bestemor og Bestefar igjen, og leverte ham fra oss. Han fikk 2 netter i bobil, mens foreldrene fikk 2 netter i egen seng og fred til å pakke om bilen, før vi avsluttet ferien med stor familiefest på hytta Pustut i Larvik.

img_1947

Etter ferien flytta Viktor ut av grindsenga og inn i storguttseng og begynte på sitt andre år i Hjertehagen. Han «ELSKER bagehagen!». Han er blitt plassert i gruppe med de store barna basert på nivået i språk og motorikk. Han har masse venner der og har vært i sin første barnebursdag. I høst har de hatt prosjekt om Bukkene Bruse og vi begynner å bli litt lei av sangen og Trollet.

dsc_0193I august begynte jeg i ny jobb som skrivetolk på Hørselshemmedes Landsforbunds kompetansesenter på Lier, i rehabilitering for tinnitus-pasienter. Også kjent som HLF Briskeby Rut.

GoK Catering har hatt et rolig år. Vi laget snitter til KrF Vestby sitt årsmøte, og ellers har vi laget mat til Wrestlerne i Norsk Wrestlingforbund.

20160524_175402Det har vært et aktiv laivår, som dere ser av forrige post, så som dere forstår har vi ikke fått gjort så mye i huset, så vi er veldig glade for at det kun er kosmetiske ting som står på planen. Mens vi var på laiv i Telemark kom Besteforeldrene fra Molde for å sitte barnevakt og gjøre dugnad, så vi kom imidlertid hjem til ombygd vaskerom og var svært fornøyd med det. Med ny sofa og litt flere lamper går vi vinteren i møte, og gleder oss til jul.

20161005_100059Jeg har satt ny rekord i antall julefeiringer; laivåret begynte og sluttet med julefeiring, vi hadde juksejulaften med Geirs familie, før god gammeldags julefeiring i Molde. Nyttårstradisjonen vår gir også følelse av julaften, da vi møter venner for å utveksle gaver og spiser julemat for siste gang. Julen var dessverre preget av mye hosting, så vi møter ikke det nye året uthvilt og inspirert, men sniker oss sakte, men sikkert over i et nytt og forhåpentligvis mye bedre år.

fb_img_1482592522640

Stor klem fra Kristine, Geir og Viktor.

Save

One thought on “2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *